Лушев Теплогаз-центр
(048) 701-44-10 (099) 564-36-04 Замовити зворотний дзвінок
Комерційний курс: 1 $ = 38.1 грн. 1 € = 42.1 грн.
Увійти на сайт
Лушев
    Помилки при виборі торгового обладнання
    11.10.2021 Помилки при виборі торгового обладнання

           Намагаючись вибрати якісне торгове обладнання для свого магазину або торгового залу, їх власники допускають кілька серйозних, але досить поширених помилок. 

           Такі помилки згодом відображаються на зручності роботи продавців, а також комфорті покупців. Розглядаючи поширені помилки при виборі торгового обладнання більш детально, можна зробити свій магазин справжнім комфортним місцем покупок, що однозначно збільшить потік відвідувачів і, як наслідок, підвищить рівень продажів.

           Помилки при виборі торгового обладнання

           Найпоширенішими і часто здійснюються помилками при покупці торгового обладнання, є:

    1. Вибір стандартного і шаблонного обладнання.  Думка, що магазин повинен бути оснащений стандартними касовими боксами, є поширеним помилкою. Покупцям подобається оригінальний стиль вітрин, боксів, стелажів та іншого обладнання, яке підкреслює фірмовий стиль будь-якого магазину. Розміри і габарити меблів та іншого обладнання, будуть залежати від площі магазину, кількості покупців і специфіку діяльності торгової точки. Невеликі касові бокси, встановлені у великих магазинах, будуть провокувати черги, а великі касові точки в маленьких магазинчиках, будуть виглядати не естетично і займати корисну площу.
    2. Вибір занадто легкого торгового обладнання.  Хоча такі предмети і аксесуари легко перевозити і встановлювати, в практичності і довговічності при експлуатації вони сильно поступаються іншим типам обладнання. Згодом такі стелажі, вітрини та інші меблі, швидко прийдуть в непридатність і втратять естетичний зовнішній вигляд.
    3. Покупка б/у обладнання. Вартість такого обладнання і предметів меблів може бути досить привабливою, але зовнішній вигляд і надійність таких предметів можуть бути досить сумнівними і позбавити власника магазину статусу солідного і перспективного підприємця.

           Якщо ділова людина зорієнтує свій вибір на покупку нового, якісного і сучасного обладнання, то він навряд чи помилиться.