Лушев Теплогаз-центр
(048) 701-44-10 (099) 564-36-04 Замовити зворотний дзвінок
Комерційний курс: 1 $ = 38.1 грн. 1 € = 42.1 грн.
Увійти на сайт
Лушев
    Як вибрати холодильну вітрину?
    04.10.2021 Як вибрати холодильну вітрину?

           Це питання стосується кожного, хто працює з продуктами харчування! Холодильне обладнання необхідно в торгівлі будь-якого формату: від магазину біля будинку до гіпермаркету, від фудкорту в бізнес-центрі до кафе і ресторану, скрізь, де потрібно показати клієнту "товар обличчям".

           Для правильного вибору холодильної вітрини Вам необхідно зробити всього три речі:

    1. Скласти перелік товарів, які плануєте розмістити у вітрині. Від цього залежить, який тип вітрини вам підійде-морозильна, гастрономічна або кондитерська, наприклад.
    2. Визначитися з габаритами холодильної вітрини. Для цього бажано мати точне планування приміщення з розміченими на ній джерелами електроживлення.
    3. Звернутися до фахівців компанії "Холодторг-Центр ЛУШЕВ".

           Повірте, це найкраща порада, щоб не помилитися у виборі торгового холодильного обладнання. Тут вам допоможуть визначитися з температурним режимом і принципом охолодження, безкоштовно складуть план розміщення і підберуть найбільш підходящу модель.

           Подивитися (включити, послухати, помацати) і купити холодильну вітрину можна у фірмовому магазині "Холодторг-Центр ЛУШЕВ" за адресою: м. Одеса, вул. Балківська, 120/1, перший поверх бізнес-центру "ПЛАНЕТА".

           Працюємо з 09:00 до 18: 00, без вихідних!